Ukoliko Vam je potrebna neka od navedenih usluga, nemojte se ustručavati da nas kontaktirate. Ako imate specifične potrebe u vezi sa vašim poslovanjem u Japanu, spremni smo da Vas saslušamo i pomognemo vam. Naš stručni tim će se potruditi da efikasno i pouzadano odgovori na Vaše potrebe. Vaše poverljive informacije čuvamo u najstrožoj tajnosti.

Nudimo Vam sledeće usluge:

Korespodencija

Želite da stupite u kontakt sa klijentom iz Japana, ali niste sigurni da li ćete uspeti da prevaziđete jezičku i kulturnu barijeru? Mi smo tu da za Vas obavimo korespondenciju sa klijentom na nivou koji Vi želite!

Kontaktirajte nas >

Prevod

Potreban Vam je prevod na japanski, engleski ili srpski jezik, ili Vam je potreban vodič i prevodilac? Nudimo Vam sve vrste prevoda sa lekturom, a pri tom garantujemo kvalitet i efikasnost. Spremni smo da Vas saslušamo.

Kontaktirajte nas >

Organizacija poseta

Potrebno Vam je da za Vas neko pripremi teren za Vašu uspešnu posetu Japanu? Obezbedićemo Vam kontakt ili zakazati sastanak, raspitati se o radnom vremenu i uslovima za aktivnosti koje vas interesuju.

Kontaktirajte nas >

Kontaktirajte nas

Pozovite nas, pošaljite Email ili koristite onlajn formular za kontakt. Trudićemo se da u što skorijem roku odgovorimo na Vaša pitanja i zahteve.