fbpx

Kurs japanskog jezika

Nauči osnove japanskog jezika.
Kreni od nule ili usavrši postojeće znanje.


Učimo korak po korak

Program rada baziran je na udžbenicima Korak po korak prof. Dr Divne Tričković koji su prilagođeni početnicima. Lekcije vode polaznike kroz sve faze učenja pisma, jezika i gramatike. Kurs je interaktivan i zabavan, ali se od tebe očekuje i samostalan rad na domaćim zadacima koji će ti pomoći da usvojiš i sistematizuješ svoja znanja. Tempo učenja prilagođavamo svakoj grupi polaznika posebno. Odvajamo zasebne termine za dodatne konsultacije “jedan-na-jedan” kako bi svakom polazniku pomogli da ovlada znanjima.

Kreni od nule

Učenje pisma. Krećemo od osnova. U prva četiri meseca učimo japanska pisma hiraganu i katakanu, japanske pozdrave i osnovne fraze.

Usavrši znanje

Usvajanje jezika. Nastavljamo usvajanje jezika. Možeš proći kroz dva ili tri dodatna četvoromesečna ciklusa i pokriti sve što ti nedostaje.

Položi certifikat

Priprema za JLPT N5. Spremamo se za polaganje međunarodno priznatog certifikata Japanese Language Proficiency Test.

Marija Nikolić, diplomirani japanolog

Marija Nikolić

Diplomirani japanolog. Vaš predavač

Ja sam Marija, diplomirani japanolog entuzijasta – bavim se japanskim jezikom i kulturom preko 10 godina. Završila sam filološku gimnaziju u Beogradu, smer japanski jezik, a diplomirala japanski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu.

Razgovaram sa Japancima i o Japanu na dnevnom nivou. Obožavam da objašnjavam i prenosim stečeno znanje i podelim svoja neposredna iskustva iz Japana sa učenicima. Časove japanskog za početnike držim još od 2010. neposredno nakon diplomiranja. Imala sam mentore, vodeće stručnjake u ovoj oblasti, među kojima i gospođu Jamadu Kie od koje sam učila metodiku nastave japanskog jezika za strance.

Drugi su pisali o meni

Odaberi svoj nivo

Kurseve japanskog jezika držimo neprekidno od 2019. godine. Kroz kurs je prošlo više od 100 polaznika. Od izbijanja pandemije korona virusa prešli smo na onlajn časove što je omogućilo da kursevima prisustvuju i polaznici van Beograda, uključujući i one koji žive u Bosni, Austriji, Norveškoj, Crnoj Gori ili Sjedinjenim Američkim Državama. Ciklusi počinju u februaru i septembru i traju 16 časova, odnosno 4 meseca. Sredinom godine, zbog sezone godišnjih odmora imamo mali predah. Pronađite svoj termin i prijavite se.

16 Lekcije

Japanski jezik – početni nivo

Krećemo od osnova. U prva četiri meseca učimo japanska pisma hiraganu i katakanu, japanske pozdrave i osnovne fraze.

Prijavi se

13 Lekcije

Japanski jezik – priprema za JLPT N5

Spremamo se za polaganje međunarodno priznatog certifikata Japanese Language Proficiency Test N5.

Prijavi se

13 Lekcije

Japanski jezik – priprema za JLPT N4

Spremamo se za polaganje međunarodno priznatog certifikata Japanese Language Proficiency Test N4.

Prijavi se

16 Lekcije

Japanski jezik za mlade

Kurs japanskog jezika za decu i mlade od 11 do 17 godina. U dva semestra učimo hiraganu i katakanu, kao i osnove japanskog jezika.

Prijavi se

13 Lekcije

Japanski jezik – konverzacija JLPT N5 Plus

Spremamo se za polaganje međunarodno priznatog certifikata Japanese Language Proficiency Test N5.

Prijavi se